Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Reprízy Divadla NUDE

Krátky opis
Reprízy Divadla NUDE na Slovensku.
Fotogaléria
Názov podujatia
SCENÁR online

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
27.07.2021 - 30.09.2021

Popis projektu
"Teraz ich má pred očami, chyby, celé reťaze chýb, všetky, na ktoré si vie spomenúť, a aj na tie, ktoré si len domýšľa, rozoberá ich v mysli, hľadá súvislosti, muselo ich byť predsa viac, ak sa im to napokon všetko vymklo z rúk,...” Etela Farkašová
Audiovizuálna inštalácia Scenár na základe textu spisovateľky Etely Farkašovej. Zobrazuje bez okolkov život ženy na hrane prítomnosti a minulosti, na hrane skutočného a predstáv. Mladosti a toho, čo sa nazýva starnutie. Katarína, Bratislavčanka, manželka, prekladateľka, milovníčka hudby, matka, babka, … hlboko premýšľajúca a cítiaca bytosť.

text: E. Farkašová
performancia: M. Trizuljaková a L. Ondrušová
réžia, textová dramaturgia: V. Malgot
kostýmy, scéna: L. Štorcelová
foto: T. Bokor
zvuk: M. Horváth
kamer a strih: J. Bučka, M. Fulier

Vzniklo v rámci tl;dr Projektu Batyskaf 2019. ,
Z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

Stream a vstupenky. TU
Názov prímateľa
Divadlo NUDE

Celkový rozpočet:
13 710,00 €

Výška podpory:
13 000,00 €