Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

HÁJOVŇA sezóna 2021

Krátky opis
Koncert kapiel SECRET SESSION a RÓBERT FAPŠO
Fotogaléria
Názov podujatia
SECRET SESSION a RÓBERT FAPŠO

Miesto konania / kraj
Banská Štiavnica / Banská Štiavnica

Termín konania
10.07.2021

Popis projektu

SECRET SESSION 


Farebná gitarová hudba zo stredného Slovenska s ozvenami pesničkárstva, psychedélie, prog rocku a jam band prístupov. Pred mesiacom pokrstila svoj druhý album Dancing in the Liquid Light a momentálne pracuje už na jeho nasledovníkovi s úplne novou zostavou. S ambíciou koncertovať pre všetkých, ktorí vedia nielen počúvať, ale aj načúvať. Pokiaľ sa dá… V tento večer výnimočne ako (power) trio v zložení:


bicie: Lukáš Kubičina (Basostroj, Halogenerator, ex Kubiz, ex Mukatado…)

spev, gitara/basa: Pablo Gajdoš (Sunity, Trans Carpathian Orchestra, ex Art of Creation)

basa/gitara, spev: Janko Kicko (Hmlisto, ZPP)



RÓBERT FAPŠO


Robert Fapšo je pesničkár z Považskej Bystrice ktorý miluje hudbu a skladanie piesní. Rad sa o túto radosť delí s ľuďmi na koncertoch a otvára im svoj svet, ktorý cez melódie a slová v rodnom jazyku rozpráva príbehy o maličkostiach každého okamihu. 

Jeho koncerty sa vyznačujú spontánnosťou, živelnosťou ale aj hĺbkou a v piesňach okrem veselých tém rozoberá aj súčasné problémy spoločnosti a ekologické témy. Námety na skladanie piesní často čerpá v prírode, v našom folklóre, počas cestovania a spoznávania nových miest a ľudí. 

V roku 2018 vydal debutový album Jarné piesne a v septembri 2019 vydal už s kapelou druhý štúdiový album Hudba je Láska. V septembri tohto roku im vychádza ďalší album s názvom Pod Inou Hviezdou.

Názov prímateľa
NAD TÝM - Červená Studňa, o.z.

Celkový rozpočet:
38 950,00 €

Výška podpory:
35 000,00 €