Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii III.

Krátky opis
Výtvarný workshop pre amatérskych fotografov zameraný na tvorbu vlastnej fotografickej témy so zameraním na portrét kde: KOS v Nitre lektorka: Marta Földešová
Fotogaléria
Názov podujatia
Fotoimpulzy - portrét ako súčasť príbehu

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
10.08.2021

Popis projektu

Na workshope budeme rozmýšľať nad tvorbou vlastnej témy, povieme si, aké kritériá sú pri tvorbe dôležité.  Ukážeme si, ako môže  portrét vytvárať príbeh, prípadne byť súčasťou príbehu. Dozviete sa ako si správne zvoliť tému svojho projektu, ako sa pripraviť, ako vložiť do príbehu emóciu. Vyskúšame si vytvoriť portrét  so zábleskovým svetlom v ateliéri  a s prirodzeným svetlom.

Lektorka vám zároveň na workshope poskytne praktické rady a  individuálne konzultácie.

 

Viac info na www.kosnr.sk" target="_blank">http://www.kosnr.sk/">www.kosnr.sk

www.kosnr.sk" target="_blank">http://www.kosnr.sk/">www.kosnr.sk

 

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
18 205,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €