Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelávanie v neprofesionálnom umení a astronómii III.

Krátky opis
Výtvarný workshop pre neprofesionálnych výtvarníkov zameraný na kresbu a maľbu tušom kde: Krajské osvetové stredisko v Nitre lektorka: Mgr. Mária Valčová
Fotogaléria
Názov podujatia
Výtvarné cesty - výtvarný workshop pre neprofesionálnych výtvarníkov

Miesto konania / kraj
Nitra / Nitra

Termín konania
22.07.2021

Popis projektu

Príďte si do Krajského osvetového strediska v Nitre vyskúšať mnohostranné využitie tušu aj napriek achromatickej farebnosti, dosiahnutie  hĺbky obrazu, zapúšťanie do mokrého aj do suchého podkladu.  Oboznámite sa s technikami akčného umenia pomocou tušu. Naučíte sa pracovať s hlavnými aspektmi diela – svetlo a tieň, získate zručnosti s technikou tušu, naučíte sa výtvarne pracovať s médiom tušu, ktoré okrem kresby nesie v sebe aj techniku maľby.

Lektorka vám zároveň na workshope poskytne praktické rady a  individuálne konzultácie.


https://www.kosnr.sk/kalendar-podujati/336-vytvarne-cesty-krajina-mesto?date=2021-07-22-15-00" style="background-color: rgb(255, 255, 255);">https://www.kosnr.sk/kalendar-podujati/336-vytvarne-cesty-krajina-mesto?date=2021-07-22-15-00" class="MsoNormal">

Názov prímateľa
Krajské osvetové stredisko v Nitre

Celkový rozpočet:
18 205,00 €

Výška podpory:
15 000,00 €