Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Knižničný kaleidoskop

Krátky opis
Kaleidoskop predstavuje pestrú paletu rôznorodých aktivít, zameraných na podporu kreativity, zvyšovanie vzdelanostnej úrovne, informačnej, čitateľskej gramotnosti používateľov, rozvoj sociálnych interakcií a podpory čítania pre rôzne skupiny používateľov. Zámerom projektu je zabezpečiť kvalitné vzdelávacie, kultúrno-spoločenské a komunitné aktivity s osobnosťami literárneho, kultúrneho života, predstaviteľmi vedy, literatúry a odborníkmi z rôznych oblastí.
Fotogaléria
Názov podujatia
Posunkovanie

Miesto konania / kraj
Veľký Krtíš / Veľký Krtíš

Termín konania
23.07.2021

Popis projektu

Tlmočník pre nepočujúcich a pedagóg Róbert Šarina nás prostredníctvom posunkovej školy prevedie svetom nepočujúcich. Podujatie je venované deťom za účelom priblíženia zložitosti života svojich zdravotne znevýhodnených kamarátov. Základy posunkovej reči, ktoré sa na podujatí naučia im pomôžu prekonať zábrany v komunikácii s nepočujúcimi.

Názov prímateľa
Hontiansko-novohradská knižnica A. H. Škultétyho

Celkový rozpočet:
2 000,00 €

Výška podpory:
1 800,00 €