Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Kultúrne KLBKO III.

Krátky opis
Diskusia DOJEM v Turci je zameraná na edukáciu a inšpiráciu širokej verejnosti, ako aj profesionálov z oblasti stravovania. Na základe poznania historických reálií predstavíme inovácie a koncepciu nového postoja k modernému stravovaniu.
Fotogaléria
Názov podujatia
DOJEM v Turci - 3. streamovaná diskusia, BYLINKY

Miesto konania / kraj
Martin / Martin

Termín konania
12.07.2021

Popis projektu

Chutná a inšpiratívna diskusia NAŽIVO v klubových priestoroch TKS, ktorú môžete sledovať online cez YouTube kanál Turčianskeho kultúrneho strediska.  Metodička TKS Ivana Bednáriková vedie sériu rozhovorov s 2 garantkami programu : PhDr. Zorou Mintalovou Zubercovou – známou etnologičkou, múzejníčkou, autorkou kníh a Janicou Malek Lacovou - zakladateľkou a lektorkou značky Jem iné, ktorá taktiež vzdeláva v oblasti zdravej výživy a tvorí jednoduché moderné recepty.  Tretím hosťom posledného streamovania je Anna  Martineková, bylinkárka. Hovoriť budeme o tradícii fytoterapie v Turci, šafraníkoch, užitočných rastlinkách pre náš život, ale aj dôležitých bylinkách pre obdobie pandémie a uplatnení byliniek pri varení. Pripravené bude občerstvenie aj s chutnými receptami. 

Názov prímateľa
Turčianske kultúrne stredisko v Martine

Celkový rozpočet:
9 775,00 €

Výška podpory:
9 000,00 €