Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Lectures by Fotogram

Krátky opis
Prednáška Slávky Ondrušovej sa uskutoční 22. 7. 2021 v Beastre na Mikulášskej 27 v Bratislave. Bude spojená s prechádzkou, pohybom a kreslením. Lektorka absolvovala doktorandské štúdium v ateliéri S_M_L_XL kov a šperk na VŠVU. V súčasnosti sa venuje prevažne kresbe, objektu a písaniu. Zaujímajú ju najmä procesy spojené s kreslením, materializáciou línie v priestore, interakcie s hmotou. Vstup je zdarma.
Fotogaléria
Názov podujatia
Slavomíra Ondrušová • HOCIČO + krst katalógu

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
22.07.2021

Popis projektu

Lectures by Fotogram:

Slavomíra Ondrušová • HOCIČO


(O pohybe a kresbe)


Prednáška sa uskutoční 22. 7. 2021 (vo štvrtok) v Beastre na Mikulášskej 27 v Bratislave. Bude spojená s prechádzkou, pohybom a kreslením. Slavomíra Ondrušová absolvovala doktorandské štúdium v ateliéri S_M_L_XL kov a šperk na VŠVU. Venuje sa prevažne kresbe, objektu a písaniu. Zaujímajú ju najmä procesy spojené s kreslením, materializáciou línie v priestore, interakcie s hmotou. V rámci výskumu kresby vydávala spolu s Milanom Vagačom časopis X (2013-2017) a momentálne sa zaoberá rozšírením tejto témy smerom k širšej verjnosti prostredníctvom organizovania rôznych kurzov a seáns.


Po prednáške sa bude konať krst katalógu, ktorý zahŕňa autorské texty, rozhovory a vybrané diela z voľnej tvorby lektorov a umelcov, ktorí sa zapojili do projektov Workshops—Lectures a Lectures by Fotogram za posledné 3 roky. 


Opatrenia budú prispôsobené aktuálnej pandemickej situácii.



Názov prímateľa
Fotogram

Celkový rozpočet:
3 215,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €