Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Vzdelaní knihovníci - spokojní používatelia 3

Krátky opis
Teoreticko-praktický tréning s interaktívnym workshopom pre knihovníkov verejných knižníc SR
Fotogaléria
Názov podujatia
Inovatívne metódy v informačnej výchove

Miesto konania / kraj
Zvolen / Zvolen

Termín konania
28.06.2021 - 29.06.2021

Popis projektu


Prvá časť vzdelávacieho cyklu sa uskutočnila 8. - 9. októbra 2020.


Druhá časť sa uskutoční 28. - 29. júna 2021 od 9.00 do 15.00 h.
v Oddelení literatúry pre deti a mládež na prízemí budovy
krajskej knižnice

s dodržaním aktuálnych epidemiologických opatrení ÚVZ SR.
Pôvodný októbrový termín bol zrušený.

Lektori: PhDr. Ľudmila Hrdináková, PhD.; Mgr. Jakub Fázik


Počet účastníkov je obmedzený. Účastník musí absolvovať všetky 4 dni vzdelávania.

Cestovné a stravovacie náklady hradí účastníkom vysielajúca organizácia. Podujatie je bezplatné.

Cieľom odborného podujatia je rozšírenie vedomostí o moderných konceptoch informačnej gramotnosti a informačnej výchovy (vzdelávania), posilnenie základných zručností  knihovníkov pri práci s čitateľmi a používateľmi, výmena skúseností, oboznámenie sa s aktuálnymi a modernými metódami prípravy informačnej výchovy a interaktívna práca s detskými čitateľmi v oblasti informačnej a mediálnej gramotnosti.


Vzdelávacie podujatie v rámci projektu Vzdelaní knihovníci - spokojní používatelia 3 sa uskutoční s finančnou podporou Fondu na podporu umenia - hlavného partnera projektu.


http://www.fpu.sk" target="_blank" title="Fond na podporu umenia - Položka bude otvorená v novom okne">Fond na podporu umeniahttp://www.fpu.sk style="width: 390px; height: 183px;" title="Fond na podporu umenia">

Názov prímateľa
Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Celkový rozpočet:
2 106,00 €

Výška podpory:
2 000,00 €