Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

DØKUMENT 2 - slovenská dokumentárna fotografia v súvislostiach

Krátky opis
Online diskusia/prezentácia - fotografia z ciest nemusí byť cestovateľská fotografia 29.6.2021 o 19:00. Pozvanie prijali Otto Hainzl (AT) a Diana Takacsova (SK). Moderuje: Veronika Marek Markovičová Budeme vysielať z facebookovej stránky Stredoeurópskeho domu fotografie.
Fotogaléria
Názov podujatia
Fotodebata #9

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
29.06.2021

Popis projektu
Online diskusia/prezentácia - fotografia z ciest nemusí byť cestovateľská fotografia  29.6.2021 o 19:00. 
Pozvanie prijali Otto Hainzl (AT) a Diana Takacsova (SK).
Moderuje: Veronika Marek Markovičová
Budeme vysielať z facebookovej stránky Stredoeurópskeho domu fotografie.
Online discussion/presentation - Photography from Abroad Does Not Have to Be Travel Photography 29th June 2021, 7: 00 p.m. 
Guests - Otto Hainzl (AT) and Diana Takacsova (SK).
Moderated by: Veronika Marek Markovičová
Streaming will be held from Facebook page of Stredoeurópsky dom fotografie.

Døkument magazín
Døkument magazín - archív slovenskej fotografie je online platforma, ktorá si dala za cieľ zmapovať slovenskú fotografiu. Naším prvoradým cieľom je vytvoriť databázu slovenskej fotografie, kde bude mať každý, kto sa o túto tému zaujíma, prístup ku koncentrovanému a abecedne zoradenému archívu slovenských fotografov a fotografiek. Nemáme záujem byť médiom, ktoré informuje o aktuálnom dianí. Chceme priebežne tvoriť obsah, ktorý bude relevantný z dlhodobejšieho hľadiska.
http://www.dokumentmagazin.sk/?fbclid=IwAR1rcty3LK45hD_X6aQBHsvrkGDh_yhQVJf_6f_6jeutF5TnnCAnFUco9zU" rel="nofollow noopener" role="link" tabindex="0" target="_blank" style="color: var(--blue-link); cursor: pointer; outline: none; list-style: none; border: 0px; padding: 0px; margin: 0px; touch-action: manipulation; text-align: inherit; display: inline; font-family: inherit;">www.dokumentmagazin.sk
- - - - - - - - -
Podujatie je súčasťou aktivít projektu “DØKUMENT 2 - slovenská dokumentárna fotografia v súvislostiach”.
Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Fond na podporu umenia je hlavný partner projektu.
Názov prímateľa
DKMNT o.z.

Celkový rozpočet:
4 885,00 €

Výška podpory:
4 500,00 €