Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

Komorné koncerty - Oboe trio

Krátky opis
Komorný koncert OBOE Trio a duo Ex Animo sa uskutoční 1.7. 2021 o 17. hod. na nádvorí Letnej čitárne u Červeného raka v Starom meste v Bratislave. Je to prvý zo série troch koncertov podporených z grantu FPU.
Fotogaléria
Názov podujatia
Komorný koncert OBOE Trio a duo Ex Animo

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
01.07.2021

Popis projektu
Prvý zo série troch komorných koncertov OBOE Tria a dua Ex Animo.

OBOE Trio hrá v zložení:
1. hoboj Vladislava Fabianová
2. hoboj Júlia Csíziková
anglický roh Ladislav Roth

Duo Ex Animo tvorí hobojistka Vladislava Fabianová a gitarista Vladimír Ondrejčák.

Na koncerte zaznejú aj skladby pre sólovú gitaru v podaní Vladimíra Ondrejčáka.

Koncert je prioritne venovaný premiére Slovenskej Suity od Milana Dubovského pre hobojové trio. Program je zameraný na kompozície 20. a 21. storočia pre hobojové trio, hoboj a gitaru a sólovú gitaru. Zaznejú diela G. Powninga, Carla Domeniconiho, N. Koshkina, R. Lamote di Grignon, M. D. Pujola …

Koncert sa uskutoční v spolupráci s Mestskou knižnicou v Bratislave dňa 1. júla 2021 o 17 : 00 hodine na nádvorí letnej Čitárne u Červeného Raka v Starom meste v Bratislave.

Vstup je voľný.
Koncert je podporený z grantu Fondu na Podporu Umenia.

Pripájam link na propagáciu podujatia:

Názov prímateľa
OZ Komorné združenie hobojistov

Celkový rozpočet:
3 158,00 €

Výška podpory:
3 000,00 €