Hlavná strana


Fond na podporu umenia nenesie žiadnu zodpovednosť za úplnosť, správnosť a pravdivosť, ako ani za legalitu údajov uvedených v tejto časti webového portálu FPU. Všetky zverejnené informácie, v textovej, hypertextovej alebo obrazovej forme sú výlučnou zodpovednosťou prijímateľa finančných prostriedkov poskytnutých Fondom na podporu umenia, ktorý preberá zodpovednosť za zverejnené informácie súhlasom s podmienkami FPU a samotným zverejnením informácií na webovom portáli FPU.

V prípade zistenia, že boli prijímateľom finančnej podpory poskytnutej Fondom na podporu umenia zverejnené nevhodné alebo hanlivé informácie, ktoré sú v rozpore s pravidlami FPU, morálkou a etiketou, Fond na podporu umenia má právo takéto informácie okamžite odstrániť z tejto časti webového sídla. Nevhodný obsah zverejnených príspevkom môžete nahlásiť na e-mailovej adrese propagacia@fpu.sk.

ATELIER XIII - program na rok 2021

Krátky opis
V piatok 2. 7. 2021 od 19:00 do 22:00 vás radi privítame na otvorení výstavy diel Jany Bednárovej s názvom Splynúť s divočinou.
Fotogaléria
Názov podujatia
Jana Bednárová ★ Splynúť s divočinou

Miesto konania / kraj
Bratislava / Bratislava I,Bratislava II,Bratislava III,Bratislava IV,Bratislava V

Termín konania
02.07.2021 - 03.09.2021

Popis projektu

EXHIBITOR ~ JANA BEDNÁROVÁ
EXHIBITION ~ SPLYNÚŤ S DIVOČINOU
CURATOR OF THE EXHIBITION ~ Martina Ivičič

Jana Bednárová rozpráva príbeh o divokej džungli prostredníctvom maľby prírodnými pigmentami na surový hodváb. Zaznamenáva prírodné scenérie a skryté kompozície pralesa v severovýchodnej Indii. Výstava Splynúť s divočinou sprostredkuje divákovi pohľad na rozmanité prírodné úkazy ako kamenné zoskupenia, skalnaté previsy, koreňové premostenia a majestátne vodopády. Uprostred autentických fragmentov nedotknutej prírody nás autorka podnecuje k uvedomeniu si našej prirodzenej spätosti s okolitou krajinou, ktorej je človek súčasťou.



Názov prímateľa
DASH MEDIA, s.r.o.

Celkový rozpočet:
20 410,00 €

Výška podpory:
12 000,00 €