Názov žiadateľa | Obec Cerová |
---|---|
Právna forma žiadateľa | obec |
Sídlo alebo miesto podnikania | Cerová 104, 90633 Cerová |
IČO | 00309478 |
Štatutárny orgán (funkcia) | 1. Štatutárny orgán: Ing. Ján Čerešník, , starosta obce |
Číslo žiadosti | 24-512-01667 |
Forma podpory | dotácia |
Žiadaná suma | 3 525,00 € |
Pridelená suma | 0,00 € |
Spolufinancovanie | 899,00 € / 20,321 % |
Program | 5.1.2 / Vybavenie knižníc a menšia knižničná infraštruktúra |
Názov projektu | Skvalitnenie vybavenia obecnej knižnice Cerová |
Začiatok realizácie | 01.03.2024 |
Koniec realizácie | 31.07.2024 |
Miesto realizácie/lokalita | Obecná knižnica Cerová, Cerová 86 |
Zhrnutie projektu | Zámerom projektu je realizácia skvalitnenia interiérového vybavenia priestoru obecnej knižnice a zatraktívnenie tohto priestoru k intenzívnejšiemu využívaniu verejnosťou. Cieľom projektu je zvýšiť návštevnosť obecnej knižnice a prilákanie nových čitateľov. Rozšírením pôvodného priestoru a jeho zatraktívnením chceme poskytnúť nový dizajn, ktorý bude stimulujúci a pripomínajúci skôr "obývačku" ako formálny účelovo obmedzený priestor. Knižnica sa tak stane miestom nie len pre čitateľov knižnice ale bude plniť funkciu komunitného centra pre organizovanie viacerých podujatí pre širokú verejnosť. Cieľovými skupinami sú okrem aktívnych a registrovaných čitateľov aj seniori, žiaci a študenti škôl a rodiny s deťmi. |
Rozpočtová položka | Rozpočet | Žiadané |
---|---|---|
Autorské honoráre, personálne náklady a služby priamo súvisiace s realizáciou projektu | 580,00 € | 400,00 € |
Materiálové náklady a obstaranie hmotného majetku v intenciách bežných výdavkov | 3 844,00 € | 3 125,00 € |
Spolu: | 4 424,00 € | 3 525,00 € |
Kritérium | |
---|---|
Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 20 bodov | 60 |
Kvalita realizačného plánu – 0 až 30 bodov | 91 |
Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 10 bodov | 38 |
Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa vo vzťahu k projektu – 0 až 10 bodov | 29 |
Rozpočet projektu – 0 až 30 bodov | 78 |
Spolu | 296 |
Zdôvodnenie komisie | Odborná komisia odporúča projekt nepodporiť vzhľadom na zameranie žiadosti, priority a obsah daného podprogramu. Prioritná časť rozpočtu je zameraná na techniku. Po prepracovaní obsahu žiadosti odporúčame jej podanie v ďalšej výzve. |
Pozn.:
Celkové bodové hodnotenie žiadosti je 296 bodov. V tabuľke je uvedený reálny súhrnný počet bodov od všetkých hodnotiteľov, ktorí hodnotili žiadosť, za jednotlivé kritériá spolu. Rozsah počtu bodov v popisoch kritérií je za jedného hodnotiteľa. Ak sa celkové bodové hodnotenie líši od bodového hodnotenia spolu v tabuľke, tento rozdiel je spôsobený neúčasťou člena odbornej komisie na zasadnutí odbornej komisie. V takom prípade odborná komisia počas svojho zasadnutia postupuje podľa článku 5, bod 5 vnútorného predpisu Zásady, spôsob a kritériá hodnotenia žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov z Fondu na podporu umenia: Ak sa niektorý člen odbornej komisie nemôže zúčastniť celého hodnotenia žiadostí, alebo jeho časti, namiesto jeho bodov je tejto žiadosti automaticky pridelený priemer bodov, ktoré tejto žiadosti pridelia ostatní členovia komisie. Priemer automaticky vypočíta a pridelí registračný systém s matematickým zaokrúhlením na celé číslo. V tabuľke vyššie nie je pripočítaný automaticky pridelený priemer bodov za člena odbornej komisie, ktorý sa nezúčastnil zasadnutia. |
|
Kritériá hodnotenia - Program 5 - podprogramy 5.1.1 a 5.1.2 (spolu 0 až 100 bodov)1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 20 bodov
2. Kvalita realizačného plánu – 0 až 30 bodov
3. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 10 bodov
4. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa vo vzťahu k projektu – 0 až 10 bodov
5. Rozpočet projektu – 0 až 30 bodov
|
|
Späť |
Ak máte nejaké otázky súvisiace s konkrétnou žiadosťou, obráťte sa na referenta FPU, ktorý má na starosti podprogram, v ktorom sa uchádzate o podporu. Kontakty referentov sú dostupné na adrese http://fpu.sk/kontakt.
Ak chcete nahlásiť technickú chybu, adresujte svoj e-mail na adresu pomoc@fpu.sk
[Verzia pokynov: 2020-04-27 14:15:00]