Názov žiadateľa | Občianske združenie Tradičná chuť regiónov Slovanska |
---|---|
Právna forma žiadateľa | občianske združenie |
Sídlo alebo miesto podnikania | Nám. SNP 50, 96001 Zvolen |
IČO | 45029270 |
Štatutárny orgán (funkcia) | 1. Štatutárny orgán: MVDr Olga Luptáková, , štatutár |
Číslo žiadosti | 16-430-02716 |
Forma podpory | dotácia |
Žiadaná suma | 11 400,00 € |
Pridelená suma | 0,00 € |
Spolufinancovanie | 600,00 € / 5,000 % |
Program | 4.3 / Prehliadky, festivaly, súťaže |
Názov projektu | Tradičná chuť Hontu 2016 |
Začiatok realizácie | 01.05.2016 |
Koniec realizácie | 31.10.2016 |
Miesto realizácie/lokalita | Dolný Badín |
Zhrnutie projektu | OZ chce aj takouto zaujímavou formou zachovať tradície slovenskej kultúry – a to konkrétne slovenskej kuchyne v jednotlivých regiónoch Slovenska. Keďže sa jedná o súťažnú prehliadku a jedlá sú priamo pripravované pred návštevníkmi , tým sa prezentujú jednotlivé gastronomické postupy prípravy jednotlivých regionálnych jedál, a tak sa uchovajú aj pre ďalšie generácie . |
Rozpočtová položka | Rozpočet | Žiadané |
---|---|---|
Autorské honoráre a personálne náklady | 3 800,00 € | 3 610,00 € |
Nájmy priestorov | 1 000,00 € | 950,00 € |
Služby priamo súvisiace s realizáciou projektu | 5 800,00 € | 5 510,00 € |
Cestovné a prepravné | 500,00 € | 475,00 € |
Strava a občerstvenie | 500,00 € | 475,00 € |
Ubytovanie | 400,00 € | 380,00 € |
Spolu: | 12 000,00 € | 11 400,00 € |
Kritérium | |
---|---|
1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 30 bodov | 81 |
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov | 55 |
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa – 0 až 20 bodov | 49 |
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov | 37 |
5. Kvalita realizačného plánu – 0 až 10 bodov | 31 |
Spolu | 253 |
Pozn.:
Celkové bodové hodnotenie žiadosti je 253 bodov. V tabuľke je uvedený reálny súhrnný počet bodov od všetkých hodnotiteľov, ktorí hodnotili žiadosť, za jednotlivé kritériá spolu. Rozsah počtu bodov v popisoch kritérií je za jedného hodnotiteľa. Ak sa celkové bodové hodnotenie líši od bodového hodnotenia spolu v tabuľke, tento rozdiel je spôsobený neúčasťou člena odbornej komisie na zasadnutí odbornej komisie. V takom prípade odborná komisia počas svojho zasadnutia postupuje podľa článku 5, bod 5 vnútorného predpisu Zásady, spôsob a kritériá hodnotenia žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov z Fondu na podporu umenia: Ak sa niektorý člen odbornej komisie nemôže zúčastniť celého hodnotenia žiadostí, alebo jeho časti, namiesto jeho bodov je tejto žiadosti automaticky pridelený priemer bodov, ktoré tejto žiadosti pridelia ostatní členovia komisie. Priemer automaticky vypočíta a pridelí registračný systém s matematickým zaokrúhlením na celé číslo. V tabuľke vyššie nie je pripočítaný automaticky pridelený priemer bodov za člena odbornej komisie, ktorý sa nezúčastnil zasadnutia. |
|
Kritériá hodnotenia - Program 4: (spolu 0 až 100 bodov)1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 30 bodov
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa – 0 až 20 bodov
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov
5. Kvalita realizačného plánu – 0 až 10 bodov
|
|
Späť |
Ak máte nejaké otázky súvisiace s konkrétnou žiadosťou, obráťte sa na referenta FPU, ktorý má na starosti podprogram, v ktorom sa uchádzate o podporu. Kontakty referentov sú dostupné na adrese http://fpu.sk/kontakt.
Ak chcete nahlásiť technickú chybu, adresujte svoj e-mail na adresu pomoc@fpu.sk
[Verzia pokynov: 2020-04-27 14:15:00]