Názov žiadateľa | OZ Rozsutec |
---|---|
Právna forma žiadateľa | občianske združenie |
Sídlo alebo miesto podnikania | Terchová 1136, 01306 Terchová |
IČO | 42392136 |
Štatutárny orgán (funkcia) | 1. Štatutárny orgán: Mgr. Jozef Mičo, , predseda |
Číslo žiadosti | 16-430-01029 |
Forma podpory | dotácia |
Žiadaná suma | 22 800,00 € |
Pridelená suma | 0,00 € |
Spolufinancovanie | 1 200,00 € / 5,000 % |
Program | 4.3 / Prehliadky, festivaly, súťaže |
Názov projektu | MS vo varení a jedení bryndzových halušiek Terchová 2016 |
Začiatok realizácie | 28.05.2016 |
Koniec realizácie | 28.05.2016 |
Miesto realizácie/lokalita | Terchová |
Zhrnutie projektu | Medzinárodná súťaž vo varení a jedení bryndzových halušiek s názvom Halušky Terchová 2016. Na podujatí sa súťaží sa vo varení a jedení bryndzových halušiek a pití žinčice. Halušky varilo 24 súťažných družstiev zo Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska. |
Rozpočtová položka | Rozpočet | Žiadané |
---|---|---|
Autorské honoráre a personálne náklady | 10 000,00 € | 9 000,00 € |
Nájmy priestorov | 2 000,00 € | 2 000,00 € |
Nájom / prenájom techniky na realizáciu projektu | 5 000,00 € | 5 000,00 € |
Propagácia a polygrafické náklady | 2 000,00 € | 1 800,00 € |
Materiálové náklady nevyhnutne potrebné na realizáciu projektu | 1 000,00 € | 1 000,00 € |
Strava a občerstvenie | 2 000,00 € | 2 000,00 € |
Ubytovanie | 2 000,00 € | 2 000,00 € |
Spolu: | 24 000,00 € | 22 800,00 € |
Kritérium | |
---|---|
1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 30 bodov | 38 |
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov | 42 |
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa – 0 až 20 bodov | 34 |
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov | 34 |
5. Kvalita realizačného plánu – 0 až 10 bodov | 21 |
Spolu | 169 |
Pozn.:
Celkové bodové hodnotenie žiadosti je 169 bodov. V tabuľke je uvedený reálny súhrnný počet bodov od všetkých hodnotiteľov, ktorí hodnotili žiadosť, za jednotlivé kritériá spolu. Rozsah počtu bodov v popisoch kritérií je za jedného hodnotiteľa. Ak sa celkové bodové hodnotenie líši od bodového hodnotenia spolu v tabuľke, tento rozdiel je spôsobený neúčasťou člena odbornej komisie na zasadnutí odbornej komisie. V takom prípade odborná komisia počas svojho zasadnutia postupuje podľa článku 5, bod 5 vnútorného predpisu Zásady, spôsob a kritériá hodnotenia žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov z Fondu na podporu umenia: Ak sa niektorý člen odbornej komisie nemôže zúčastniť celého hodnotenia žiadostí, alebo jeho časti, namiesto jeho bodov je tejto žiadosti automaticky pridelený priemer bodov, ktoré tejto žiadosti pridelia ostatní členovia komisie. Priemer automaticky vypočíta a pridelí registračný systém s matematickým zaokrúhlením na celé číslo. V tabuľke vyššie nie je pripočítaný automaticky pridelený priemer bodov za člena odbornej komisie, ktorý sa nezúčastnil zasadnutia. |
|
Kritériá hodnotenia - Program 4: (spolu 0 až 100 bodov)1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 0 až 30 bodov
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa – 0 až 20 bodov
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov
5. Kvalita realizačného plánu – 0 až 10 bodov
|
|
Späť |
Ak máte nejaké otázky súvisiace s konkrétnou žiadosťou, obráťte sa na referenta FPU, ktorý má na starosti podprogram, v ktorom sa uchádzate o podporu. Kontakty referentov sú dostupné na adrese http://fpu.sk/kontakt.
Ak chcete nahlásiť technickú chybu, adresujte svoj e-mail na adresu pomoc@fpu.sk
[Verzia pokynov: 2020-04-27 14:15:00]