Názov žiadateľa | Obec Pribiš |
---|---|
Právna forma žiadateľa | obec |
Sídlo alebo miesto podnikania | Pribiš 141, 02741 Pribiš |
IČO | 00314811 |
Štatutárny orgán (funkcia) | 1. Štatutárny orgán: Bc. Rastislav Suroviak, , starosta obce |
Číslo žiadosti | 18-441-00120 |
Forma podpory | dotácia |
Žiadaná suma | 3 816,00 € |
Pridelená suma | 0,00 € |
Spolufinancovanie | 254,00 € / 6,241 % |
Program | 4.4.1 / Tradičná kultúra a folkorizmus |
Názov projektu | VIII. Mrvárske hody |
Začiatok realizácie | 25.08.2018 |
Koniec realizácie | 26.08.2018 |
Miesto realizácie/lokalita | Obec Pribiš |
Zhrnutie projektu | Obec Pribiš je stáročia známa pestovaním a obchodovaním s mrkvou (veď nás aj volajú "Mrkvári") a pre oživenie týchto tradícií usporiadúva pravidelne každoročne Mrkvárske hody, kde sa stretnú všetci občania Pribiša, okolitých obcí a hostia z temer celého regiónu a Slovenska pri kultúrnom programe, ktorý práve vychádza z týchto "mrkvových" tradícií a celkovej histórie obce. Hlavným cieľom je usporiadanie už 8. ročníka Mrkvárskych hodov s myšlienkou prezentovania tejto špeciality ktorou sme známy aj pred hosťami - folkloristami z Poľskej republiky. Zároveň by na výmenu oni u nás predviedli svoj folklór a ich tradičnú kultúru respektíve históriu. Aj pomocou Vašej podpory by sme chceli usporiadať podujatie na ktoré by sme pozvali folkloristov z Gminy Biskupice z Poľskej republiky. |
Rozpočtová položka | Rozpočet | Žiadané |
---|---|---|
Autorské honoráre a personálne náklady | 1 350,00 € | 1 225,00 € |
Nájom / prenájom techniky na realizáciu projektu | 900,00 € | 855,00 € |
Cestovné a prepravné | 720,00 € | 684,00 € |
Propagácia a polygrafické náklady | 300,00 € | 295,00 € |
Materiálové náklady nevyhnutne potrebné na realizáciu projektu | 150,00 € | 140,00 € |
Strava a občerstvenie | 400,00 € | 380,00 € |
Ubytovanie | 250,00 € | 237,00 € |
Spolu: | 4 070,00 € | 3 816,00 € |
Kritérium | |
---|---|
1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 40 bodov | 60 |
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 10 bodov | 22 |
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa vo vzťahu k projektu – 10 bodov | 25 |
4. Rozpočet projektu – 30 bodov | 60 |
5. Kvalita realizačného plánu – 10 bodov | 25 |
Spolu | 192 |
Zdôvodnenie komisie | Projekt nedosahuje požadovanú kvalitatívnu úroveň z hľadiska dramaturgie a kultúrneho dosahu. Rozpočet podujatia je predimenzovaný. |
Pozn.:
Celkové bodové hodnotenie žiadosti je 192 bodov. V tabuľke je uvedený reálny súhrnný počet bodov od všetkých hodnotiteľov, ktorí hodnotili žiadosť, za jednotlivé kritériá spolu. Rozsah počtu bodov v popisoch kritérií je za jedného hodnotiteľa. Ak sa celkové bodové hodnotenie líši od bodového hodnotenia spolu v tabuľke, tento rozdiel je spôsobený neúčasťou člena odbornej komisie na zasadnutí odbornej komisie. V takom prípade odborná komisia počas svojho zasadnutia postupuje podľa článku 5, bod 5 vnútorného predpisu Zásady, spôsob a kritériá hodnotenia žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov z Fondu na podporu umenia: Ak sa niektorý člen odbornej komisie nemôže zúčastniť celého hodnotenia žiadostí, alebo jeho časti, namiesto jeho bodov je tejto žiadosti automaticky pridelený priemer bodov, ktoré tejto žiadosti pridelia ostatní členovia komisie. Priemer automaticky vypočíta a pridelí registračný systém s matematickým zaokrúhlením na celé číslo. V tabuľke vyššie nie je pripočítaný automaticky pridelený priemer bodov za člena odbornej komisie, ktorý sa nezúčastnil zasadnutia. |
|
Kritériá hodnotenia - Program 4: (spolu 0 až 100 bodov)1. Kultúrny prínos a potenciál projektu – 40 bodov
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 10 bodov
3. Doterajšie kultúrne aktivity žiadateľa vo vzťahu k projektu – 10 bodov
4. Rozpočet projektu – 30 bodov
5. Kvalita realizačného plánu – 10 bodov
|
|
Späť |
Ak máte nejaké otázky súvisiace s konkrétnou žiadosťou, obráťte sa na referenta FPU, ktorý má na starosti podprogram, v ktorom sa uchádzate o podporu. Kontakty referentov sú dostupné na adrese http://fpu.sk/kontakt.
Ak chcete nahlásiť technickú chybu, adresujte svoj e-mail na adresu pomoc@fpu.sk
[Verzia pokynov: 2020-04-27 14:15:00]